X-MAS Trail steunt De Regenboog

Gisteren mocht directeur Koen een mooie cheque in ontvangst nemen van de organisatoren van de X-MAS Trail van Koekelare.

Op 17 december 2022 ging de 3de editie van de X-MAS Trail in Koekelare door. Na een jaar pauze door ons welgekend virusje werd in 2022 druk gewerkt om van deze 3de editie een topeditie te maken.

Zo’n 850 deelnemers werden bij de start enthousiast opgewarmd door de dansschool Arlequino uit Koekelare in de sporthal. Daarna werd er vertrokken voor een leuke loop/wandeling langs en door allerlei gebouwen, scholen en bedrijven in Koekelare, met hier aan daar de nodige obstakels/springkastelen én muzikale/culinaire animatie om welgemutst aan te komen op de sfeervolle Kerstmarkt in centrum Koekelare waar de deelnemers een goodiebag mochten ontvangen na een passage op het podium.

Zoals steeds is dit ten voordele van een goed doel. Het bestuur van de X-MAS Trail is dan ook verheugd aan elk van beide goede doelen : BuLO De Regenboog Koekelare en CAR ’t Veld Aartrijke, 2.500 euro te kunnen overhandigen.

We wensen hierbij nogmaals onze oprechte dank te uiten aan alle medewerkers aan deze organisatie, alle scholen van Koekelare die enthousiast meewerkten, De Stip die de goodiebags maakten, de Wandelclub van Koekelare die het parcours perfect uitpijlde, de Gemeente Koekelare die gebouwen openstelde en logistieke steun verleende, de diverse bedrijven die hun volle medewerking verleenden, de vele sponsors en alle deelnemers die dit mee mogelijk maakten.

We zullen het bedrag op onze school gebruiken voor de aankoop van extra motorisch materiaal.