Vriendenkring De Regenboog schenkt schoolbanken.

vriendenkringschoolbankenDe vriendenkring van de school voor buitengewoon onderwijs De Regenboog in de Belhuttebaan 24a te Koekelare schenkt 15 nieuwe schoolbanken en stoelen aan de school.

Wegens de groei van de Regenboogschool waren extra banken noodzakelijk geworden. Vorig jaar op 1 september startte de school naast het basisaanbod (type 1 en type 8) voor kinderen met diverse leerproblemen ook met het type 9 onderwijs voor normaal begaafde kinderen met autisme (ASS – autisme spectrum stoornis). Hierdoor steeg het leerlingenaantal en kwamen er extra klassen bij. De school zorgde eerder al voor een dierenpark, snoezelruimte , schooltuin en time-out en kan rekenen op een team van gemotiveerde leerkrachten en therapeuten om de kinderen te begeleiden. Directeur Koen Denduyver is dan ook heel tevreden met deze uitbreiding en de hulp van de vriendenkring.

Ook dit jaar verkoopt de vriendenkring van de Regenboog weer zo’n 700 ontbijtpakketten voor Moederdag op zondag 8 mei. Deze worden ’s morgens thuis geleverd of kan je komen afhalen in de Regenboogschool. Kostprijs is net als vorig jaar 8 euro. Bestellen en meer info bij secretaris Marc Verschingel 059 / 58 80 38 of bij voorzitter Chris Anseeuw 0474 / 76 45 49.

 

Op de foto : bestuur Vriendenkring De Regenboog aan de nieuwe banken Achteraan : vlnr : secretaris Marc Verschingel, Henk Hindryckx, Marc Vierstraete Vooraan vlnr : Frans Dereeper, voorzitter Chris Anseeuw