Opendeurdag – Schoolfeest Reis rond de wereld

Graag wil ik jullie uitnodigen op zondag 16 juni 2019 voor onze opendeurdag en schoolfeest. Het thema dit jaar : Een reis rond de wereld in de Regenboog.

Na het project in de klassen om de werelddelen te leren kennen en de schoolreis naar Bellewaerde is dit het slotthemafeest.

Vanaf 14 uur ben je welkom voor leuke workshops in de klassen, spelen, knutselen, dansen, koken, springkasteel, tombola, visput, … Naast de gezellige cafetaria kan je genieten van verse pannenkoeken, frietjes, een lekker glas wijn aan de wijnbar en nog zoveel meer. Ook de ouderraad is opnieuw aanwezig met een standje.

Je kan eveneens een rondleiding krijgen en meer ontdekken over de werking van de Regenboogschool, de snoezelruimte, het dierenpark en er is ook de mogelijkheid om leerlingen in te schrijven voor het basisaanbod en ook voor de autiwerking in type 9. Iedereen van harte welkom !

Met vriendelijke groeten, Koen Denduyver Directeur De Regenboog

 

2 Responses to “Opendeurdag – Schoolfeest Reis rond de wereld”

 1. vurtil opmer

  I’ve been absent for some time, but now I remember why I used to love this web site. Thanks, I will try and check back more often. How frequently you update your site?

  http://www.vurtilopmer.com/

  Reply
 2. Shirley Cresci

  We are a gaggle of volunteers and starting a new scheme in our community. Your web site provided us with useful information to work on. You have done an impressive task and our entire group will be thankful to you.

  http://www.oprolevorter.com/

  Reply

Leave a Reply