Gastenboek

Chapeau aan alle leraren, leraressen en directeur die zich elke dag fantastisch inzetten voor hun leerlingen!! Iedereen daar kent zijn job en doet dat steeds geweldig met mega inzet!

Cindy Vanbelleghem

Hoi,

Me zoon zit op de juiste plaats en is veel rustiger geworden thuis erdoor
Bedankt

Wendy Beels

Koen,

proficiat met de deelname aan de voetbaltornooien met jullie school en de behaalde prestaties!

Het is leuk dat ook jullie kinderen kunnen uitblinken op zaken die minder schools zijn. In het bijzonder dank aan meester Jelle voor zijn inzet!

 

Sabine

Sabine van CLB Oostende

Hallo,

 

Een dikke pluim voor de kinderen en voor de regenboog.bedankt aan allen die hen begeleiden.Emiel heeft al alle foto’s bekeken op de site en keek vol bewondering naar zijn vrienden en al het mooi’s oa de bussen van de verschillende ploegen.

Groeten Emiel en familie

Emiel Decoster

Het schoolfeest was super! Een feest waar de kinderen veel plezier aan beleefden.

De worshops vonden de kinderen zeer leuk. De tijd vloog voorbij. Wij hadden 7 kinderen mee en ze hebben zich geen moment verveeld.

De snoezelruimte stond op nummer 1 bij Eva Marreel. Ze had er ons reeds op voorhand over verteld dat het zo leuk was. We zien al uit naar het volgend schoolfeest ! We kregen zeer veel positieve commentaar over de vooruitgang die Eva dit schooljaar maakte. Dit is ook dankzij jullie grote inzet en deskundigheid waarvoor onze dank.

Groetjes aan juf Martine meester Koen en alle juffen en meesters die Eva kennen.

Familie Eva Marreel

Vooreerst mijn felicitaties met jullie schoolfeest!

Ik vond het een leuke sfeer, maar ik was ook heel aangenaam verrast omwille van de vele activiteiten die er te doen waren in de verschillende klassen. Het was een namiddag om als ouder en als kind op z’n gemak wat te zitten.

Proficiat dus aan het hele team!

Johan Masschelein - Maatschappelijk Werker CLB Torhout

Dag meester Koen,

Langs deze weg wil ik je van harte bedanken voor de onvergetelijke namiddag n.a.v. de truckrun gisteren. Onze zoon Arne (2e leerjaar “De Negensprong Bovekerke”) vond het super leuk en heeft er nog lang over nagepraat.

Bedankt om onze zoon en zijn schoolmakkers de kans te geven om dit uniek gebeuren te mogen beleven.

Geert & Sofie DEBEUCKELAERE-KETELS

Beste allemaal,

een dikke pluim voor wie bijdroeg aan de organisatie van de wandeling. We hadden een leuke avond met goed wandelweer, lekkere proevertjes, boeiende animatie en een gezellige familiale sfeer.

Familie Clybouw

Hallo,

Je kent me waarschijnlijk niet meer t’is al verzekers 20 jaar geleden dat ik bij jullie in school heb gezeten, heb nog les gehad van koen, greet, marleen,mieke, mirjam en turnles van johan en hilde.

Manman waar is den tijd, ik herken jullie nog allemaal op de foto .

Manuel Crombez - oud leerling

Dag alle mensen van de regenboog,

Eva en familie hebben genoten van de herfstwandeling die zat vol verrassingen.

Eva sprak er al enkele weken over,we moesten zeker een kaart kopen. Ze had afgesproken met enkele vriendinnetjes en wilde pas vertrekken toen ze er waren. Ik hoorde een groepje kinderen waar Eva bij was vertellen ik zou hier willen slapen vanavond, ik ook zei een ander weet je waar zei nog een ander in de snoezelruimte, ja zegden ze in koor.

Hierbij hoor je hoe goed de kinderen zich bij jullie op school voelen en hoe goed ze begeleid worden hierbij elk met zijn problemen. Na wat te eten en drinken en wat aan te kopen op de Kerstmarkt wilde de mama van Eva om 10 uur naar huis dit tegen de zin van Eva die nog langer wilde blijven. We beloofden haar dat ze de volgende keer heel lang zal mogen blijven,en dat we met twee auto’s zullen komen zodat ze dan kan terug keren met de auto die het langst blijft.

Proficat aan alle mensen die hebben bijgedragen om deze gezellige avond mogelijk te maken. Groeten en tot bij een volgende activiteit !

Eva en de ganse familie